BE gjobon “Google” me një shumë të madhe parash

BE gjobon “Google” me një shumë të madhe parash

Komisioni Europian gjobiti “Google” me një shumë rekord prej 4,3 miliardë eurosh për shkelje të rregullave të konkurrencës në BE me sistemin e tij të operimit për smartfonë dhe tableta “Android”, sipas një burimi pranë kësaj dosjeje. Komisioni ka akuzuar...
read more
Shikoni se sa para kanë mbledhur shqiptarët për gjobën e FIFA ndaj Xhakës dhe Shaqirit!

Shikoni se sa para kanë mbledhur shqiptarët për gjobën e FIFA ndaj Xhakës dhe Shaqirit!

Granit Xhaka dhe Xherdan Shaqiri i shpëtuan pezullimit nga FIFA, por u gjobitën me nga 10 mijë franga zvicerane, për festimin e tyre me simbolin e shqiponjës dykrenare. Po me gjobë monetare, por vetëm me 5 mijë franga, u ndëshkua...
read more