Transformoni gjoksin tuaj: 12 variacione të pompave

Transformoni gjoksin tuaj: 12 variacione të pompave

Jo vetëm që forcojnë duart tuaja, gjoksin dhe supet, pompat fuqishëm sulmojnë muskujt e bërthamës dhe ndërtojnë kondicion të shkëlqyeshëm. Lërini anash ushtrimet ‘bench’ për një kohë dhe provoni këtë program të veçantë për forcim të muskujve të gjoksit. Nuk...
read more