Gjuha e trupit: Kontrollohuni në këto pesë situata në vendin e punës

Gjuha e trupit: Kontrollohuni në këto pesë situata në vendin e punës

Gjuha juaj e trupit flet për atë që mendoni. Mbase jeni punëtori më i përgjegjshëm në punë, mirëpo disa veprime tuaja mund t’ju zbulojnë dhe t’i shkaktojnë dëm imazhit tuaj afarist. Nga të gjithë afrodiziakët kjo mjaltë është shija më...
read more
Gjuha e trupit, shtatë mënyra për ta përdorur në favorin tuaj

Gjuha e trupit, shtatë mënyra për ta përdorur në favorin tuaj

Nuk ka asnjë dyshim se gjuha e trupit është shumë e rëndësishme. Sipas autores së librit “Si të flasësh me këdo”, Leil Loundes, ju mund të rrëmbeni vëmendjen e kujtdo pa thënë asnjë fjalë. Këto janë teknikat më të mira...
read more