GJUHA E TRUPIT / Të fshehtat e pozicionit në bisedat e meshkujve dhe femrave

GJUHA E TRUPIT / Të fshehtat e pozicionit në bisedat e meshkujve dhe femrave

Nëse ju pëlqen të bisedoni përballë me dikë, atëherë me shumë gjasa jeni të dhënë pas leximit të fytyrës, gjë që haset më shumë te femrat. Meshkujt preferojnë komunikimin anësor, sepse është më pak sfidues Gjuha e trupit Qëndrimi dhe...
read more