Është zbuluar mutacioni gjenetik që shkakton pagjumësi

Është zbuluar mutacioni gjenetik që shkakton pagjumësi

Në një nga studimet më të mëdha në lidhje me shoqërimin e gjenomeve me pagjumësi, hulumtuesit kanë konfirmuar se kjo gjendje është e trashëgueshme dhe zbuloi mutacione gjenetike që mund të jenë përgjegjëse për të. Udhëhequr nga psikiatri Murray Stein...
read more