Pitana gjyqtari kryesor i finales së Botërorit

Pitana gjyqtari kryesor i finales së Botërorit

 Shtëpia më e madhe e futbollit në botë, FIFA ka caktuar gjyqtarin për finalen e madhe të Kampionatit Botëror. Gjyqtari argjentinas, Nestor Pitana ka marrë besimin nga FIFA për ta drejtuar këtë finale të madhe. Franca dhe Kroacia do të...
read more