Kjo është gjyqtarja që do të hyjë në histori të Bundesliga

Kjo është gjyqtarja që do të hyjë në histori të Bundesliga

Emri i saj është Bibiana Steinhaus dhe priitet ‘të hyjë në histori’ në futbollin gjerman. Ajo do të bëhet gjyqtarja e parë grua, që do të drejtojë një ndeshje në Bundesliga. Steinhaus, kështu do ta shkruajë historinë në takimin Hertha...
read more