Nga Lira Gjika/Një gjyshe e mirë nuk i thotë nënës së re ‘ti s’di’!

Nga Lira Gjika/Një gjyshe e mirë nuk i thotë nënës së re ‘ti s’di’!

Nga Lira Gjika/Cili është roli i gjyshes? Të rrisë nipat dhe mbesat? Jo, ata duhet t’i rrisin prindërit e tyre. Gjyshja duhet të ndihmojë të rinjtë të përballojnë dhe të ndërtojnë rutinën e re të të jetuarit. Gjyshja e mirë...
read more
11 mjekimet popullore të gjysheve tona që çuditërisht funksionojnë

11 mjekimet popullore të gjysheve tona që çuditërisht funksionojnë

read more