FOTO/ Mercedes nxjerr në treg modelin e ri “GLC 2019 “

FOTO/ Mercedes nxjerr në treg modelin e ri “GLC 2019 “

Reporterët që merren me vetura të reja, e kanë parë Mercedes GLC teksa testohej në rrugë të hapur dhe dukej sikur gjithçka është gati, për të hyrë në prodhim. Shtresa e thjeshtë për kamuflazh, ia ka mbuluar vetëm pjesën e...
read more