Fundi i globalizimit. Një rikthim në epokën para Kolombit?

Fundi i globalizimit. Një rikthim në epokën para Kolombit?

Bota mund të jetë në prag të një epoke tjetër. Jetët tona janë formuar nga një botë “post-Kolombit”, e dominuar nga Evropa dhe nga “degët” e saj transatlantike. Jetët e fëmijëve tanë mund të dominohen nga një kthim në një...
read more