Këta janë fituesit e “Golden Globe 2018”

Këta janë fituesit e “Golden Globe 2018”

Në edicioni e 75 -së të “Golden Globe 2018″ që u mbajt në hotelin ” Beverly Hilton” në Beverly Hills, Kaliforni, më të mirët e filmit dhe televizionit u shpërblyen, shkruan Bon Zo Mbrëmja kaloi në mbështetje të lëvizjeve #MeToo...
read more