Ky është Golf 8

Ky është Golf 8

Volkswagen Golf do t’i nënshtrohet transformimit më të madh të tij në 43 vjet, në gjeneratën e ardhshme, pasi marka gjermane përgatitet që ta ofrojë atë me teknologjinë hibride si dhe ta ndryshojë dizajnin tërësisht nga brenda. Golf i ardhshëm,...
read more