Sa i kushton Google, iPhone-ëve?

Sa i kushton Google, iPhone-ëve?

 Dokumentet e gjyqit, të cilat kanë rrjedhë në publik, ishin shkas për analizimin e bashkëpunimit të kompanive Apple dhe Google kur bëhet fjalë për shfletuesin e internetit në sistemin operativ iOS. Analistët vlerësojnë se Google i paguan çdo vit Apple...
read more