Galaxy Note8 mbështet Google Daydream VR

Galaxy Note8 mbështet Google Daydream VR

Tani që disa njësi paraprakisht të porositura Galaxy Note8 kanë nisur të dërgohen, mund të pyesni për mbështetjen për Daydream VR në fabletin e ri. Dhe do të kishit të drejtë, sepse megjithëse kishte të gjitha pjesët e nevojshme për...
read more