Google së bashku me smartfonët e rinj do të lansojë edhe një laptop të ri

Google së bashku me smartfonët e rinj do të lansojë edhe një laptop të ri

Gjiganti i kërkimit, Google, së shpejti do të prezantojë laptopin e ri Chromebook Pixel dhe laptopin e përditësuar Google Home. Android Police thotë se këto dy pajisje do të lansohen së bashku me smartfonët e rinj të kompanisë, Pixel 2...
read more
Google Home tani edhe në Evropë, sa do të kushtojë?

Google Home tani edhe në Evropë, sa do të kushtojë?

Në kohën e duhur, Google Home – altoparlanti i mençur me zë i kompanisë – është në dispozicion për blerje në Gjermani. Pajisja është e regjistruar në dyqanin online të Google në vend, me një çmim prej 149 eurosh. Google...
read more