Google Pay prezantohet nesër

Google Pay prezantohet nesër

Në janar Google njoftoi se po kombinonte Android Pay dhe Google Wallet në një shërbim të ri pagesash të quajtur Google Pay. Që nga sot, Google do të fillojë hapjen globale nga sistemi i ri i pagesave, aplikacioni i ri...
read more