Dr. Vedat Eljezi: Nuk mund të ketë përparim pa dije të mirëfilltë, pa arsim të drejtë dhe të fuqishëm.

Dr. Vedat Eljezi: Nuk mund të ketë përparim pa dije të mirëfilltë, pa arsim të drejtë dhe të fuqishëm.

Vedat Eljezi, aktualisht jeton dhe vepron në Francë, i angazhuar si mjek specialist pranë Qendres Klinike Universitare të Clermont Ferrand në Spitalin Gabriel Montpied, por karriera e tij është një rrugëtim i gjatë përplot sfida dhe suksese. Përpos pozitës si mjek ai...
read more
Arben Taravari: Të jesh Kryetar Komune është volontim. Çfarë mund të bësh ti për shoqërinë?

Arben Taravari: Të jesh Kryetar Komune është volontim. Çfarë mund të bësh ti për shoqërinë?

Në intervistën e fundit për këtë vit, vjen kryetari i Komës së Gostivarit, Z. Arben Taravari, i cili ndan me lexuesit e Bon Zo përshtypjet e tij për pozitën të ciën ai mban. Ndër shumë mesazhe edukative në këtë intervist...
read more
Në Gostivar u hap manifestimi  “Ditët e Mërgimtarëve”

Në Gostivar u hap manifestimi “Ditët e Mërgimtarëve”

Manifestimi “Ditët e Mërgimtarëve” që mbahet nën patronazhin e kryetarit të komunës së Gostivarit, Arben Taravari, me moton “Mirë se vini mërgimtarë”, u hap me transmetimin e finales së Kupës Botërore në Futboll dhe me Stand Up komedinë...
read more
BonZo vjen me intervista ekskluzive nga kandidatët për kryetarë komunash!!

BonZo vjen me intervista ekskluzive nga kandidatët për kryetarë komunash!!

Në prag të zgjedhjeve të reja lokale, ku popullata e re që ne përfaqësojmë brengoset po aq sa edhe të tjerët për fatin e komunave që takojmë dhe duart që do të mbajnë atë timon, ne do të sjellim intervista...
read more
Hapet Qendra Sportive Rekreative në Parkun e Gostivarit!

Hapet Qendra Sportive Rekreative në Parkun e Gostivarit!

Kryetari i komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta informon për publikun për hapjen e qendrës sportive rekreative në Parkun e Gostivarit. “Në Gostivar u hap për publikun qendra sportive rekreative në parkun e qytetit, ku banorët do të kenë mundë...
read more
Coca Cola hap Zonë aktive në Gostivar

Coca Cola hap Zonë aktive në Gostivar

Edhe Gostivari arrin të futet në listën e qyteteve me Zonë Aktive Coca Cola. Qe nga dita e ejte 10.08.2017 në ora 19, gostivarlinjtë do të kenë një vend të ri për argëtim dhe rekreacion. Kjo është Zona Aktive e...
read more