Arben Taravari: Të jesh Kryetar Komune është volontim. Çfarë mund të bësh ti për shoqërinë?

Arben Taravari: Të jesh Kryetar Komune është volontim. Çfarë mund të bësh ti për shoqërinë?

Në intervistën e fundit për këtë vit, vjen kryetari i Komës së Gostivarit, Z. Arben Taravari, i cili ndan me lexuesit e Bon Zo përshtypjet e tij për pozitën të ciën ai mban. Ndër shumë mesazhe edukative në këtë intervist...
read more
Zgjedhjet lokale 2017: Roli i rinisë në platformat e kandidatëve për kryetarë komunash

Zgjedhjet lokale 2017: Roli i rinisë në platformat e kandidatëve për kryetarë komunash

Ashtu siç edhe e paralajmëruam, redaksia jonë në prag të zgjedhjeve të reja lokale, për popullatën e re që ne përfaqësojmë, e cila brengoset po aq sa edhe të tjerët për fatin e komunave që u takojmë dhe duart që...
read more
Nevzat Bejta: “Rinia, arkitekt i së ardhmes së Gostivarit”

Nevzat Bejta: “Rinia, arkitekt i së ardhmes së Gostivarit”

Emri i Nevzat Bejtës, tashmë nuk është i panjohur për opinionin publik, aq më pak për qytetarët e Gostivarit, të cilët i kanë dhënë besimin  me fuqinë e votës së tyre duke e zgjedhur dhe rizgjedhur për kryetar të Komunës...
read more
Arben Travari: “Kjo nuk është fushatë inati, synojmë përparimin e gjithë shtresave të shoqërisë”, në intervistën ekskluzive për Bon Zo

Arben Travari: “Kjo nuk është fushatë inati, synojmë përparimin e gjithë shtresave të shoqërisë”, në intervistën ekskluzive për Bon Zo

Arben Taravari është kandidati zyrtar i Aleancës për Shqiptarët për Kryetar të Komunës së Gostivarit. Një personalitet i cili mban mbi supe një sërë eksperiencash si kombëtare ashtu edhe ndërkombëtare dhe që vendosi të sakrifikojë postin Min...
read more