Përdorni birrë për shkëlqimin e flokëve dhe lëkurës!

Përdorni birrë për shkëlqimin e flokëve dhe lëkurës!

Jo të gjithë e dinë që birra mund të gjejë përdorim të vlefshëm edhe në kozmetikë pasi ndihmon në përmirësimin e shëndetit të lëkurës dhe flokëve. Majaja e birrës, vitaminat dhe mineralet e gjendura në të janë përbërës të mrekullueshëm...
read more