Pse inteligjenca emocionale është kaq e rëndësishme për të arritur suksesin në punë?

Pse inteligjenca emocionale është kaq e rëndësishme për të arritur suksesin në punë?

Gourani është një nga mentorët e TED Talks, dhe punon me klientë korporatash dhe udhëheqës nga e gjithë bota, ndër ta edhe Papa Françesku, si ekspert i Forumit Ekonomik Botëror, në shkencën e sjelljes dhe shkencën e sjelljes dhe edukimit....
read more