Këshilla nga gratë e shëndetshme, këto janë 5 gjërat që bëjnë çdo mëngjes!

Këshilla nga gratë e shëndetshme, këto janë 5 gjërat që bëjnë çdo mëngjes!

Le t’i themi gjërat siç janë: mëngjeset janë të vrullshme dhe me tension. Dushi, koha me fëmijët, konsumi i diçkaje të shpejtë – të gjitha për 20 minuta dhe vrap drejt derës. Është rutina e shumicës prej nesh apo jo?,...
read more