Swift përbuz keqazi Kim Kardashian në klipin e ri!

Swift përbuz keqazi Kim Kardashian në klipin e ri!

Taylor Swift mund të jetë idhulli i shumë adoleshentëve, por gjithçka nis dhe mbaron këtu. Mes kënëgëve të shumta mbi hakmarrjen ndaj dashurive të humbura, si dhe hatërmbetjeve me kolegët e saj, Sëift është cilësuar nga shumica si ‘një vajzë...
read more