Miley Cyrus në Grammy Awards shëndrohet në princeshë

Miley Cyrus në Grammy Awards shëndrohet në princeshë

Si duket periudha e rebelizmit për Miley ka përfunduar shruan Bon Zo. Këngëtarja 25 vjecare u shfaq në Grammy Awards me një fustan të kuq që e kishte kombinuar me një model flokësh të thjeshtë dhe make up të lehtë. Këngëtarja...
read more
Grammy Awards 2018 do të mbahen më 28 janar

Grammy Awards 2018 do të mbahen më 28 janar

Ceremonia e 60-të e çmimeve Grammy do të mbahet më 28 janar 2018, shkruan Bon Zo Rrjeti CBS do të transmetojë shfaqjen drejtpërdrejt nga Madison Square në New York City. Do të jetë hera e parë që nga viti 2003...
read more