12 gratë më të pasura të botës

12 gratë më të pasura të botës

Sot ka përafërsisht 2400 miliarderë në botë, dhe rreth 12 për qind e tyre janë gra me një pasuri prej 930 miliardë dollarësh. Kur përmenden gratë më të pasura, ajo që na shkon menjëherë në mendje është ndonjë aktore, modele,...
read more