McDonald’s ka kthyer logon në nder të grave

McDonald’s ka kthyer logon në nder të grave

Zinxhiri i famshem i restorantave McDonald’s për fast food për herë të parë në historinë e markave ka përmbysur logon e saj të njohur në nder të Ditës Ndërkombëtare të Grave – 8 Mars. Në një kompani ku 6 nga...
read more
15 gjëra për të cilat gratë e pjekura nuk kujdesen fare

15 gjëra për të cilat gratë e pjekura nuk kujdesen fare

Ne të gjithë arrijmë një moshë të caktuar, kur është koha të heqim ndonjë peshë që e mbamë mbi supe.. Kur vjen koha, ne duhet të themi lamtumirë gjërave që na kanë shqetësuar në të kaluarën. Miqtë që vazhdimisht na...
read more
20 gratë më të bukura në internet

20 gratë më të bukura në internet

Në përzgjedhjen e kësaj liste nuk janë marrë përsipër mosha apo talenti por vetem pamja fizike. Kjo faqe që nga viti 1990 bën anketa për përzgjedhjen e gruas më të bukur, TC Candler. 20. Taylor Hill – është një modele e  Victoria&#8217...
read more
GRATË TUNIZIANE TANI MUND TË  MARTOHEN ME JOMUSLIMANËT

GRATË TUNIZIANE TANI MUND TË MARTOHEN ME JOMUSLIMANËT

Tunizia ka përmbysur një ligj që i ndalonte gratë të martoheshin me jo-muslimanë. Deri tani, një burrë jomysliman që dëshironte të martohej me një grua myslimane tuniziane duhej të kthehej në Islam dhe të paraqiste një dëshmi për konvertimin ...
read more
Sondazhi: 40% e grave me depresion dhe ankth

Sondazhi: 40% e grave me depresion dhe ankth

Një sondazh që ka marrë në pyetje mbi 10 mijë femra australiane, zbuloi se 40% e tyre janë diagnostikuar nga profesionistët me depresion apo ankth. Sondazhi mbi shëndetin e grave nga “The Jean Hailes Women’s Health”, i publikuar këtë të...
read more
5 lloje njerëzish që gratë e forta i mbajnë në jetën e tyre

5 lloje njerëzish që gratë e forta i mbajnë në jetën e tyre

1.Humoristi i mençur Ne të gjithë kemi nevojë për një mik që mund të na ndihmojë të mos bëhemi të zymtë. Jeta bëhet serioze – dhe nganjëherë domosdoshmërisht – por asnjë rrethanë nuk duhet të na largojë nga e drejta...
read more
Televizioni i parë në Afganistan që punëson vetëm gra

Televizioni i parë në Afganistan që punëson vetëm gra

Zan TV është televizioni i parë në Afganistan, i cili do të udhëhiqet nga gratë dhe në të cilin do të punojnë vetëm gra. Zan në gjuhën arabe do të thotë “grua”. Ky televizion është i vendosur në Kabul, dhe...
read more