Aplikacioni Grid në Maqedoni, zgjidhje e informimit për të gjithë

Aplikacioni Grid në Maqedoni, zgjidhje e informimit për të gjithë

Para disa ditësh është lëshuar në përdorim aplikacioni për telefona të mençur, Grid.mk. I njejti për këtë kohë të shkurtër është shkarkuar nga 15 mijë përdorues. Ky aplikacion është punuar në mënyrë moderne dhe të kapshme që mundëson të ndjeken...
read more