Grida Duma “Gjërat nuk bëhen duke thënë. I vetmi moment kur mund të gjykosh tjetrin është kur të provosh të bësh vet një gjë!” – në intervistën e saj ekskluzive për Bon Zo!

Grida Duma “Gjërat nuk bëhen duke thënë. I vetmi moment kur mund të gjykosh tjetrin është kur të provosh të bësh vet një gjë!” – në intervistën e saj ekskluzive për Bon Zo!

Grida Duma “Gjërat nuk bëhen duke thënë. I vetmi moment kur mund të gjykosh tjetrin është kur të provosh të bësh vet një gjë!” Politikanja, ekspertja, lektorja e suksesshme Grida Duma, vjen në një intervistë ekskluzive për Portalin Bon Zo....
read more
Duma tregon fjalët e shefes së OSBE/ODHIR: A e përdor të qenit grua?

Duma tregon fjalët e shefes së OSBE/ODHIR: A e përdor të qenit grua?

Zëdhënësja e Grupit Parlamentar të PD, Grida Duma, teksa ka folur në #DritaremeRudinën, në Vizion Plus, për kurimin e imazhit të saj, ka treguar edhe një episod me shefen e OSBE/ODHIR. Gjatë zgjedhjeve të fundit në Durrës, ajo e ka...
read more
Të bukura dhe nën shi, ja si duken deputetet e reja të Kuvendit të Shqipërisë

Të bukura dhe nën shi, ja si duken deputetet e reja të Kuvendit të Shqipërisë

Pas një periudhe pushimesh, Kuvendi i Shqipërisë ka hapur dyert dhe ka mikpritur të 140 deputetët e rinj të përzgjedhur nga rezultatet e zgjedhjeve parlamentare të 25 qershorit. Si gjithmonë prania femërore në Kuvend i ka dhënë një hijeshi këtij...
read more