Flokët dhe grimi, ja gabimet që nuk duhet të bësh për mos t’u dukur 10 vite më e madhe

Flokët dhe grimi, ja gabimet që nuk duhet të bësh për mos t’u dukur 10 vite më e madhe

Grimi është art më vete dhe nëse e bëni në mnëyrën e duhur jo vetëm që mund të krijoni një look profesional që ju bën të dukeni më të reja. Living përmbledh më poshtë të gjitha gabimet që femrat bëjnë...
read more
Këshilla rreth grimit për femrat me sy të kaltër!

Këshilla rreth grimit për femrat me sy të kaltër!

Nëse keni sy të kaltër, atëherë jeni një nga femrat me shumë fat! Mjafton vetëm të shikoni ndokënd dhe ata të gjunjëzohen mënjëherë pas bukurisë suaj, sepse rrallëherë mund të shohim sy të tillë mahnitës, apo jo? Megjithatë, që pamja...
read more
Një make up i shpejtë për në shkollë

Një make up i shpejtë për në shkollë

Pushimet përfunduan dhe i jeni rikthyer rutinës së përditshme dhe shkollës. Ndoshta fillimi ju duket i vështirë, mendoni se si të riktheheni në një formë sa më perfekte, të jeni të çlodhura e shkëlqyese në portret çdo ditë kur zgjoheni...
read more
Vajza, kurrsesi mos bëni grim të këtillë! (VIDEO)

Vajza, kurrsesi mos bëni grim të këtillë! (VIDEO)

Secila femër mund të bëhet e bukur me vetëm pak angazhim. Higjiena e drejtë ka rëndësi të veçantë – flokët të pastra, gardëroba e aromatizuar, thonjtë të rregulluar dhe, natyrisht, grimi i përsosur. Kur është fjala për grimin, damat shpesh...
read more