Femrat që grinden për gjithçka janë më të mirat, kurrë mos i humbisni

Femrat që grinden për gjithçka janë më të mirat, kurrë mos i humbisni

Po! E kemi fjalën pikërisht për ato gra që duket se luftojnë kundër gjithçkaje dhe të gjithëve…Janë ato që kanë një anë pozitive, më të rëndësishmen që mund të të ofrojë një marrëdhënie. Ndryshe nga ç’mendojnë shumuca prej nesh, cilësitë...
read more
Shtatë grindje në të cilat mashkulli gjithmonë del humbës!

Shtatë grindje në të cilat mashkulli gjithmonë del humbës!

Mashkulli mund të jetë më i fuqishëm verbalisht dhe fizikisht sesa femra, mund të ketë argumente të fuqishme, e po, megjithatë femra do të ketë të drejtë. Si i shkon kjo gjë për dore? Asnjë marrëdhënie nuk është ideale dhe...
read more