Burrat me të vërtetë vuajnë nga gripi

Burrat me të vërtetë vuajnë nga gripi

Grate i akuzojne burrat, meqe ata ankohen vetem edhe nga ftohja me e vogel. Por hulumtuesit ju japin te drejte gjinise mashkullore. Nje gervishtje e vogel ne fyt, nje gudulisje ne hunde – dhe tashme ai eshte i semure. Por...
read more