Të rinjtë e Tetovës nga nesër mund të shkojnë në Grish!

Të rinjtë e Tetovës nga nesër mund të shkojnë në Grish!

Të rinjtë Tetovar nga nesër kanë edhe një vend më tepër për tu argëtuar, në hapsirat relaksuese të Grish Caffe. Nën tingujt e gitarës akustike dhe vokalit përkëdhelës të këngëtares Fjolla Ibrahimi dhe Pëllumb Qerimi do të bëhet edhe hapja...
read more