Ndiqeni “Grish Caffe”!

Ndiqeni “Grish Caffe”!

Rrugëtimi i “Grish-Caffe” në mbështetjen e konsumatorëve do t’iu mundësojë që të realizonjë m që në një të ardhme të shkurtër të realizojë proiekte që do të jenë në favor të qytetarëve dhe studentëve në qytetin e Tetovës! GRISH CAFFE” gjendet...
read more