VIDEO/ Gruaja që po trondit shkencën, u kthye nga jeta e përtejme…

VIDEO/ Gruaja që po trondit shkencën, u kthye nga jeta e përtejme…

Doktorët i kishin dhënë Anita Moorjanit vetëm disa orë jetë kur kishte arritur në spital duke qenë në komë në mëngjesin e 2 shkurtit, 2006. Në pamundësi për të lëvizur si pasojë e kancerit që kishte shkatërruar trupin e saj...
read more
Tipi i gruas me të cilën nuk duhet të martoheni kurrë sipas ekspertëve!

Tipi i gruas me të cilën nuk duhet të martoheni kurrë sipas ekspertëve!

Të gjithë jemi dakord se asnjë person nuk është perfekt, por ka disa raste kur karakteristikat e femrës që keni në krah, tregojnë se nuk do keni një fund të lumtur me të. Ja 5 tipet e femrave me të...
read more
Nëna është ëngjëll, bashkëshortja është djall

Nëna është ëngjëll, bashkëshortja është djall

Nga Lis Bukuroca Pse fëmija ndjen dashuri emocionale dhe respekt ndaj nënës, por vetëm dhembshuri dhe “respekt” ndaj t’ atit? Jo te gjithsekush, por te shumëkush! Pse shumë veta konsiderojnë dreq nënën e fëmijëve të vet, por të veten engjë...
read more
4 sjelljet që asnjë femër nuk duhet të tolerojë në një lidhje

4 sjelljet që asnjë femër nuk duhet të tolerojë në një lidhje

Ju keni arritur të krijoni një marrëdhënie me një grua të fortë, por mund të jetë një detyrë e frikshme që t’i japësh të gjithë lirinë që ajo ka nevojë për të hapur krahët e saj, duke u siguruar që zemra...
read more