Gjimnazistët e shkollës “Kiril Pejçinoviq” dërgojnë grumbullimet e tyre në Shijak!

Gjimnazistët e shkollës “Kiril Pejçinoviq” dërgojnë grumbullimet e tyre në Shijak!

Nxënësit në mënyrë vullnetare filluan aksionin humanitar bashkë me ndihmën e mësimdhënësve të tyre. Ato sot dhe udhëtuan për në Shqipëri ku grumbullimet e tyre i dërguan në vendin e quajtur Shijak dhe i’u dha mundësia që kontributin e tyre...
read more