Udhëzim: Si të dhurosh online për familjet e prekura nga tërmeti, nevojiten para (VIDEO)!

Udhëzim: Si të dhurosh online për familjet e prekura nga tërmeti, nevojiten para (VIDEO)!

Familjet e dëmtuara nga tërmeti me pasoja katastrofale në Shqipëri kanë nevojë për të gjithe ne! Kontributin tënd për rimëkëmbjen e tyre ti mund ta japësh lehtë dhe pa kosto shtesë përmes e-albania.al/dhuro, duke caktuar shumën që dëshiron të dhurosh përmes kartës së...
read more