5 gjërat thelbësore që duhet të dijë çdo njeri për grupin e gjakut

5 gjërat thelbësore që duhet të dijë çdo njeri për grupin e gjakut

Paralelisht me mënyrën tonë të jetesës dhe ushqimin, grupi i gjakut luan njëashtu një rol të rëndësishëm në trupin tonë. Janë katër grupe të gjakut : A, B, AB, O ndërsa grupi i gjakut formohet që nga formimi ynë brenda...
read more