Në intervistën ekskluzive për BON ZO, Armand Mehidri: Po mos isha ilustrues do isha këngëtar si të gjithë!

Në intervistën ekskluzive për BON ZO, Armand Mehidri: Po mos isha ilustrues do isha këngëtar si të gjithë!

Armand Mehidri është një profil i rrallë shqiptar i cili edhe përkundër famës dhe arritjeve vazhdon të punoj me shumë modesti. Armandi ka mbaruar studimet në Fakultetin e Arteve të Tiranës, kurse sot punon si Drejtor i arteve në një...
read more
Dimri vjen me stilin luksoz country!

Dimri vjen me stilin luksoz country!

Kemi të bëjmë me një rikthim tek natyra. Me anën luksoze të stilit country këtë sezon. Çizmet, kapelet, këmishat, të gjitha këto janë një nga tendencat e këtij sezoni dimëror! Me materiale të mrekullueshme si kashmiri, të leshtat, pambuku bio...
read more
Dior dhe Gucci ndalojnë modelet e dobëta

Dior dhe Gucci ndalojnë modelet e dobëta

Christian Dior dhe Gucci nuk do të përdorin më modele të dobëta gjatë prezantimit të koleksioneve të tyre në të ardhmen. Vendimi i dy kompanive, ndër më të mëdha të modës u mor pas kritikave të publikut se shtëpitë e...
read more