Guinness: Shpallet çifti më i vjetër në botë

Guinness: Shpallet çifti më i vjetër në botë

Masao Matsumoto, 108 vjeç, dhe bashkëshortja e tij Miyako Matsumoto, 100, tani mbajnë rekordin botëror të Guinness për të qenë çifti më i vjetër në botë.Ata ndajnë një moshë të kombinuar prej mbi 208 vjetësh. Çifti banon në Japoni dhe...
read more