Klopp i del në mbrojtje Ozilit dhe Gundoganit pas fotos me Erdoganin: Mbylleni kritikë, mos harroni se ata janë turq

Klopp i del në mbrojtje Ozilit dhe Gundoganit pas fotos me Erdoganin: Mbylleni kritikë, mos harroni se ata janë turq

Ilkay Gundogan dhe Mesut Ozil ishin takuar para zgjedhjeve presidenciale me kandidatin e AKP-së për të parin e shtetit, Recep Tayyip Erdogan. Kjo ka shkaktuar polemika të mëdha në shtetin gjerman, të cilët kanë kritikuar veprimin e dyshes turke që...
read more