Nga Fabio Volo!

Nga Fabio Volo!

Ti vetëm duhet t’i provosh ëndrrës tënde se dëshiron me të vërtetë ta takosh, pa pasur pretendimin që ajo ta përshkojë të gjithë rrugën e nevojshme për të mbëritur deri tek ti dhe atëherë gjërat do nodhin vetë. Ëndrrat e...
read more