Çfarë ndodh nëse nuk ha asnjëherë perime?

Çfarë ndodh nëse nuk ha asnjëherë perime?

Shumica nga ne në të vërtetë i urrejnë perimet. Një pjesë e konsiderueshme e njerëzve ka kohë kohë pa konsumuar perime të freskëta. Ajo që mund të ndodhë: Vuan nga sëmundje kardiovaskulare, diabet, kancer si dhe humbje shikimi. Por kjo...
read more