Venera Lumani tregon si u mashtrua dhe çfarë duhet të bëni për të mos e pësuar dhe ju

Venera Lumani tregon si u mashtrua dhe çfarë duhet të bëni për të mos e pësuar dhe ju

Shumë të famshëm kohët e fundit janë përballur me fenomenin e ‘hackerimit’ të Instagramit. Një gjë e tillë i ka ndodhur edhe këngëtares Venera Lumani rreth një muaj më parë. Ajo, e ftuar në programin e Rudina Magjsitarit tregoi si...
read more