Një haker u përpoq të shiste dokumente të vjedhura ushtarake për 200 dollarë

Një haker u përpoq të shiste dokumente të vjedhura ushtarake për 200 dollarë

Hulumtuesit në firmën e sigurisë kibernetike Recorded Future publikuan kohët e fundit një raport për një nga gjetjet më interesante. Ata kanë zbuluar se si një haker u përpoq të shiste dokumente ushtarake, libra të mirëmbajtjes, udhëzues trajnimesh dhe listat...
read more