Sot Halloween – çka thotë legjenda për këtë ditë të frikshme?

Sot Halloween – çka thotë legjenda për këtë ditë të frikshme?

Halloween e ka prejardhjen në kremtimin e ndërrimit të viteve të kalendarit të Keltëve, natën midis 31 tetorit dhe 1 nëntorit. Që 600 vjet p.e.s populli kelt mirëpriste në këtë mënyre muajt e errët të dimrit duke u ndarë në të njëjtën kohë nga periudha e...
read more
Djali i Vesa Lumës bëhet si babai i tij reper për Halloween (FOTO)

Djali i Vesa Lumës bëhet si babai i tij reper për Halloween (FOTO)

Sot është Halloween dhe kjo ditë festohet jo vetëm në trojet shqiptare por edhe anë e mbanë botës, madje atje nis disa ditë më herët. Si të gjithë fëmijët që duan të maskohen, njësoj ka bërë edhe djali i Vesa...
read more
Elgiti ka një porosi të veçantë për Halloween…

Elgiti ka një porosi të veçantë për Halloween…

Nëse ju kanë kapur ethet e Halloween-it,  nuk ju vëmë faj. Është ndër festat më entuziaste të vitit, por njëkohësisht edhe më e frikshmja. Shumica e njerëzve maskohen në mënyra të ndryshme, duke i dhënë një atmosferë krejt ndryshe fundit.....
read more
Tetë idetë gjeniale për të bërë grimin e Halloween-it

Tetë idetë gjeniale për të bërë grimin e Halloween-it

Festa e Halloween-it po afron e shumë prej jush do të maskohen si personazhet e dashura. Disa të mirë e disa të këqinj, atë natë do të përballemi me njerëz e personazhëm të ndryshëm. Po ju nuk e keni zgjedhur...
read more