“Çfarë ndodh me mua?”

“Çfarë ndodh me mua?”

“Nuk është kurrë herët të pyesësh veten: “Po bëj diçka, apo po merrem më vogëlsira?” “ Thënie nga Anton Çehovi. Ai ishte një fizicient, dramaturg dhe autor rus i cili konsiderohet si një ndër shkrimtarët më të mëdhenj të tregimeve të shkurtra...
read more