Vdiq sot në moshën 101 vjeçare ish-kryeministri japonez, Nakasone!

Vdiq sot në moshën 101 vjeçare ish-kryeministri japonez, Nakasone!

Tokio, 29 nëntor – Ish-kryeministri japonez Yasuhiro Nakasone vdiq në moshën 101 vjeçare. Nakasone vdiq sot në një spital në Tokio, konfirmoi djali i tij, Hirofumi Nakasone. Nakasone ishte një figurë e rëndësishme në politikën japoneze pas Luftës së Dytë...
read more
“Çfarë ndodh me mua?”

“Çfarë ndodh me mua?”

“Nuk është kurrë herët të pyesësh veten: “Po bëj diçka, apo po merrem më vogëlsira?” “ Thënie nga Anton Çehovi. Ai ishte një fizicient, dramaturg dhe autor rus i cili konsiderohet si një ndër shkrimtarët më të mëdhenj të t...
read more