Mëndafshi francez nga Sandra Brown

Mëndafshi francez nga Sandra Brown

Dikush ka thën “Ndër faqet e një libri ndodhet një botë e magjishme”  këtë ndjeja tek shfletoja, lexoja e nuhasja “Mëndafshin francez”  Ndoshta te ky libër merr më shumë vlerë shprehja “mos e  gjykoni një libër nga kopertina dhe titulli”...
read more