Në plazh me mamin: të famshmet shqiptare dhe të vegjlit e tyre këtë sezon!

Në plazh me mamin: të famshmet shqiptare dhe të vegjlit e tyre këtë sezon!

Kjo verë ishte disi më e veҫantë nga të tjerat, për sa i përket të famshmeve shqiptare. Ekspozimi i trupit me bikini pritej nga të gjithë, e në këtë drejtim e themi me siguri që personazhet publikë nuk zhgënjyen aspak....
read more