Lansohet sateliti i krijuar nga printeri 3-D

Lansohet sateliti i krijuar nga printeri 3-D

Kozmonautët rusë e kanë prezantuar një satelit të krijuar pothuajse tërsisht nga printeri i formatit 3-D, i pari deri më tash për programin hapësinor. Fyodor Yurchikhin dhe Sergei Ryazanskiy, kanë nisur në orbitë, pesë satelitë të vegjël, gjatë një rrugëtimi...
read more