Satki Ismaili: Procesi mësimor duhet t’u adaptohet rrethanave në të cilat jetojnë fëmijët e tashëm!

Satki Ismaili: Procesi mësimor duhet t’u adaptohet rrethanave në të cilat jetojnë fëmijët e tashëm!

Jemi në prag të fillimit të vitit të ri shkollor, prandaj redaksia e Bon Zo sjell një intervistë ekskluzive me drejtorin e Shkollës Fillore Komunale ”Kirili dhe Metodi”, Satki Ismaili. Me një përvojë në mësimdhënie prej më tepër se 30...
read more